2. vydání VASCA Magazine pro pacienty a odborníky

S potěšením oznamujeme vydání druhého čísla VASCA Magazine, důvěryhodného zdroje nejnovějších poznatků v oblasti cévních anomálií. Po dobře přijatém prvním vydání jsme hrdí na to, že také naše pacientská organizace se stala součástí tohoto dalšího pokračování.

VASCA Magazine překlenuje propast mezi komplexními lékařskými informacemi a každodenními problémy, kterým čelí pacienti s vaskulárními anomáliemi. Sdílením nejnovějšího vývoje v diagnostice, léčbě a probíhajícím výzkumu časopis rozšiřuje znalosti a podporuje komunitu v účinnějším zvládání těchto stavů.

V tomto čísle najdete fascinující články o posledním vývoji v léčbě a diagnostice, příspěvky předních zdravotnických pracovníků a inspirativní příběhy pacientů o jejich životě se vzácným onemocněním.

 

ODKAZ NA ORIGINÁLNÍ ZPRÁVU ZDE

 

Co je v tomto vydání:

  • Vzdělávací články a aktualizace výzkumu: Přečtěte si odborné články, které analyzují nejnovější vědecké pokroky a nabízejí nové pohledy na léčebné metody. Mezi doporučené články patří ‚Komplexní lymfatické anomálie‘, ‚Diagnostika a léčba periferních arteriovenózních malformací‘ a ‚Skvrny/kapilární malformace portského vína a Sturge-Weberův syndrom.‘
  • Příběhy pacientů a pečovatelů: Inspirujte se příběhy pacientů a pečovatelů, které poskytují pohled na každodenní problémy lidí s vaskulárními anomáliemi.

Stáhněte si svůj výtisk druhého vydání VASCA Magazine zdarma. Toto vydání je určeno zdravotnickým pracovníkům a pacientům nebo pečovatelům, kteří hledají informace o nejnovějších poznatcích v oblasti cévních anomálií a výzkumu.

Pomozte nám šířit informace sdílením VASCA Magazine s kolegy, pacienty a pečovateli.

Tato publikace byla finančně podpořena Evropskou referenční sítí pro vzácná multisystémová vaskulární onemocnění (VASCERN) – Projekt ID: 101085076, financovaný Evropskou unií v rámci programu EU4Health.